Jaume Camp: un home, una idea

Notícies

Dilluns, 22 de abril de 2013 22:00 h

Francesc Xavier Vila i Moreno s'emporta el Jaume Camp de Sociolingüística 2013

El professor del Departament de Filologia Catalana de la UB guanya amb un treball que parla de la cohesió i el plurilingüisme socials

Francesc Xavier Vila i Moreno recollint el Premi Jaume Camp de Sociolingüística © Jordi Pareto / IEC


Premis Sant Jordi 2013


Avui dilluns, 22 d’abril, la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha acollit l’acte de lliurament dels Premis Sant Jordi 2013 d’aquesta institució, corresponents al LXXXII Cartell de premis i de borses d’estudi en diverses àrees del coneixement. En la nova edició, s'han lliurat vint-i-vuit premis i dinou borses d’estudi —atorgats per l’Institut, les cinc seccions, les societats filials i les fundacions de l’IEC—, així com premis de l’IEC amb altres institucions. Giuseppe Grilli, Premi Internacional Catalònia 2013, ha fet el discurs en nom dels premiats.

En l'edició d'enguany, el Premi Jaume Camp de Sociolingüística l'ha guanyat el professor Francesc Xavier Vila i Moreno, del Departament de Filologia Catalana de la Univeristat de Barcelona (UB), pel treball Entre la cohesió i el plurilingüisme socials. Algunes lliçons internacionals per a les polítiques lingüístiques educatives catalanes.

- Amb certa calma - Lliurament dels premis Sant Jordi 2013 de l'IEC
- Òmnium Cultural - Francesc Xavier Vila i Moreno guanya el Premi Jaume Camp de Sociolingüística
Amb la col·laboració: Wikipedia Institut d'Estudis Catalans Òmnium